Realizare site Constanta

Realizare site Constanţa

Realizare site in Constanţa la cele mai mici preţuri, oferim consultanţă gratuită. Realizare site, realizare website, web design, cu un design responsive, orice site realizat este full responsive. Realizăm magazine online, implementăm sistem de plată online. Orice site realizat de MSHOST beneficiază de 2 luni găzduire gratuită.

De ce să alegem acest serviciu de creare website ?

Mshost oferă soluţii profesionale de realizare site, realizare magazin online, realizare forum-uri, realizare site-anunţuri, oferă găzduire profesională cu un uptime garantat de 99,9%. Diferenţa dintre noi şi restul companiilor se face prin promptitudine, seriozitate şi profesionalism.

Echipa Mshost este formată din tineri profesionişti care au un portofoliu solid în dezvoltarea şi realizarea de site-uri, platforme şi softuri la comandă.

Ce îţi oferim? Realizare website + Găzduire web + mentenanţă

La orice site realizat oferim mentenanţă gratuită 30 de zile, web hosting gratuit 2 luni, sau se poate opta pentru un abonament de 250 ron lunar ce include realizarea site-ului, întretinerea lui, găzduirea acestuia.

Timpul de execuţie a unui site de prezentare BASIC este de 7-9  zile! Site-ul conţine maxim 7 pagini realizate, crearea sau administrarea lor se poate face de către noi sau dvs.

Ce platforme se folosesc pentru realizarea unui site?

În principal pentru realizarea unui site de prezentare cu panou de control folosim WordPress, dar se poate schimba aceasta opţiune, la alegerea clientului. Pentru site-uri de anunţuri folosim PHP sau Osclass (fiind cel mai populat script pentru site-urile de anunţuri) iar pentru realizarea unui magazin online folosim php, magento, presta shop, zen cart. Lucrăm cu orice platforma, script, realizăm teme şi site-uri personalizate.

realizare site constanta

 

SC MSHOST.RO oferă : realizare site constanţa, web design constanţa, găzduire site constanţa, web hosting, web development. Oferim mentenanţă şi suport tehnic 24/7 la serviciul de găzduire web.

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.