Promovare online, prin ce moduri iti poti promova afacerea online?

Promovare Online

Ca să ai succes pe piaţa online trebuie să iţi promovezi afacerea , fie prin optimizare seo fie prin sociale: facebook, twitter, google+, etc..
Cel mai bun lucru pentru promovare este să iţi faci reclamă prin sociale dar şi să începi o campanie de optimizare seo de tip organic. Cum poţi să începi o campanie tip seo?
În primul rand trebuie să îţi cunoşti piaţa pe care activezi, cuvintele ţintă, clienţii. După ce ai stabilit aceste puncte începi o campanie tip seo.
De preferat este ca în timpul execuţiei campaniei seo să ai activa şi 1, 2 campanii pe sociale : reclame pe facebook cu brandul tău, poţi promova şi unul sau mai multe produse pe care vrei să le vinzi.
De ştiut este că trebuie să deţii un un blog al site-ului în care sa postezi 1, 2, 3 articole pe săptămână ca sa fie activitate pe site. Articolele postate în blog trebuie sa fie unice din punct de vedere al
duplicatului, să nu fie plagiate articolele postate, trebuie să conţină un h1, h2, h3 si h4, textul articolului trebuie sa aibă cuvinte boldate macar 2, un link extern.
De preferat este să apelezi la o firmă de specialisti în optimizare seo.

promovare online

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.