Optimizarea incarcarii paginii web

Optimizarea încarcarii paginii web

Ce trebuie sa ştim pentru a putea remedia problema propriului website, optimizarea încarcarii paginii web ?

În primul rand dacă avem site-ul realizat pe o platformă de wordpress trebuie să instalăm cateva plugin-uri esenţiale pentru optimizarea sa.

  1. WP SUPER CHACHE este un plugin foarte bun pentru a optimiza site-ul, el ajută la incarcarea paginii web mult mai repede. O alternativă a acestui plugin este WP TOTAL CHACHE, care deasemenea ajută la optimizarea site-ului.

Aceste două pluginuri nu numai că ne ajută la încarcarea paginii web dar ne ajută şi din punct de vedere al optimizarii seo, Google agreează site-urile care au o încarcare rapidă paginii accesate.

  1. WP OPTIMIZER este un plugin care optimizează tot site-ul inclusive baza de date, este foarte bun când avem un site cu volum mare de informaţii.
  2. WP SMUSH acest plugin ne ajută la optimizarea imaginilor, cu alte cuvinte reduce mărimea imaginilor ceea ce face ca site-ul să se încarce mult mai repede.

Optimizare site şi optimizare seo

Toate aceste pluginuri sunt esenţiale pentru un site pe o platformă de wordpress, ele nu numai că ne ajută la încarcarea lui mai repede dar ne ajută şi in OPTIMIZARE SEO.  Cu cat site-ul are o raspundere mai bună, o încarcare rapidă cu atat este mai bine optimizat şi din punct de vedere tehnic şi din punct de vedere seo.

Este indicat ca la un site realizat pe WordPress să avem o găzduire optimă pentru acestă platformă open source.

Când ne referim la o găzduire wordpress trebuie să punem în calcul mai multe aspecte, spaţiul trebuie mare deoarece majoritatea sunt bloguri sau site-uri de ştiri, neaparat ne trebuie ip dedicat, acest ip dedicate ne ajută pentru optimizare seo.

Din punctul nostru de vedere un site realizat corect pe WordPress cu pluginurile necesare şi o găzduire adecvată acestei platforme va rezulta un site corect optimizat tehnic cât şi o buna optimizare seo.

optimizarea incarcarii paginii web

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.