Optimizare seo ghid

SEO, ghidul începatorului

Optimizare seo ?
La ce ne ajută această optimizare seo?

Pentru început am să vă explic ce inseamnă optimizare seo. De fapt optimizarea seo ne ajută să fim gasiţi pe google pe anumite cuvinte cheie (cuvinte ţintă) în primele pagini sau chiar în prima pagină.
Ce trebuie să ştim pentru a îmbunatăţii vizualizarea site-ului nostru în primele pagini google, cum facem o optimizare seo corectă şi în cât timp vom ajunge în prima pagină.
Ca să începem o optimizare seo trebuie să cunoaştem câteva elemente de bază, cum ar fi : să nu folosim cuvinte cheie în mod excesiv, să folosim h1, h2, h3, h4 in conţinutul paginii, al articolului, să folosim
imagini reprezentative textului, titlul imaginii să conţină un cuvant cheie. De asemenea linkul paginii este de preferat să fie cuvântul cheie principal, titlul paginii este bine să înceapă cu cuvântul cheie principal.
De asemenea conţinutul paginii este de preferat să contină peste 300 de cuvinte, textul paginii trebuie să fie corect gramatical şi unic pentru a face o optimizare seo corectă.
Indicat este sa folosim la o campanie de optimizare seo şi sociale, ele au un rol foarte important în optimizarea seo. Imaginile folosite în conţinutul paginii să nu depasească 200 kb, tema site-ului, structura lui trebuie sa fie cat mai unică, simpla, nu trebuie să folosim multe scripturi, sau dacă le folosim să le adaugăm in footer.

optimizare seo

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.