OPTIMIZARE SEO

SERVICII SEO ON PAGE

Soluții de OPTIMIZARE SEO

Optimizare seo, prin acest serviciu de optimizare SEO, îmbunătățim creșterea numărului de vizitatori pe site, propulsarea în topul paginilor motoarelor de cautare precum Google, Yahoo și Bing. Durata unei campanii de optimizare tip SEO durează de la 3 pană la 12 luni pentru ca site-ul să fie bine optimizat.

   
Optimizare SEO

        Optimizare seo, campanie tip organică , rezultatele acestei campanii se vor vedea în decursul a cel putin 3 luni în funcție de dificultatea cuvintelor țintă alese.

        Modificările pe care le facem unui site pentru a crește în topul paginilor google sunt: modificarea titlului, descrierii, cuvintele tintă, a continutului.Conținutul site-ului trebuie să contină cuvinte tintă, textul va trebui sa unic 100% nu plagiat pentru a putea avea rezultate bune. Pentru a avea rezultate și mai bune, implementăm un sistem de Blog, înscriem site-ul în directoare românești, de aceeasi nișă. În aproximativ 2-3 săptămani site-ul va începe sa crească și să apară pe cuvintele țintă alese.

       Nu folosim softuri pentu forțarea optimizării SEO deoarece site-ul va avea de suferit iar rezultatele vor fi negative. Toată campania se desfasoară după un plan strategic, organic pentru a putea fi optimizat corect site-ul.

 

optimizare seo
 

Optimizare SEO : Video

Creșterea numărului de vizitatori unici pe site
95%

Îmbunătățirea afișarii site-ului pe cuvinte ținta în Google
99%

Înscriere în directoare românești
92%

Înscriere în directoare străine dacă este nevoie
84%

Servicii SEO

Mai jos puteți selecta unul din serviciile  oferite de echipa noastră. Dacă nu sunteți sigur ce pachet de optimizare seo să alegeți sau vreți un serviciu de optimizare personalizat vă stăm la dispoziție !

Ideal pentru un site de prezentare SEO Starter

OPTIMIZARE SEO pe 3 cuvinte țintă


Special pentru un site complex SEO Business

OPTIMIZARE SEO pe 5 cuvinte țintă


Soluție optimă pentru magazine online SEO Ultimate

OPTIMIZARE SEO pe 9 cuvinte țintă