Inregistrare domenii

Înregistrare domenii din septembrie

Înregistrare domenii noi din septembrie 2015, noile domenii vor fi .rent, .men, .tickets, . law. Oferim suport tehnic pentru înregistrarea domeniilor și activarea lor. De asemnea oferim și hosting pentru orice domeniu sau platforma utilizată.

Din septembrie vor fi disponibile 4 TLD-uri

Începând din luna 2015 vor deveni disponibile încă 4 TLD-uri din diverse domenii de activitate pe care le poți înregistra la mshost.ro. Compania mshost.ro srl va oferi clienților posibilitatea de a putea înregistra încă 4 tipuri de domenii.

.RENT – Acesta este disponibil din 24 septembrie 2015, are ca activitate închirieri de case, mașini, bunuri mobile și imobile.

.MEN – Acesta poate fi înregistra din data de 16 septembrie. Este perfect pentru crearea unui brand nou pentru bărbați

.TICKETS – Acesta va deveni activ și online pentru înregistrare din data de 21 septembrie, are ca activitate vânzare de bilete de avion, concerte, bilete de tren.

.LAW – Din 24 septembrie este valabil pentru înregistrare. Dacă ai un cabinet de avocatură iți poți lua acest domeniu.law, sau poate vrei sa faci un portal cu definiții, referate, decrete.

Prin intermediul companiei mshost.ro poți face înregistrare domenii .rent, .men., tickets, .law. Prin noi afacerea ta prinde viaţă, ai posibilitatea de a înregistra domenii .ro anuale, poți alege o gamă largă de găzduire web, vps, servere dedicate, realizare site-uri, optimizare seo, mentenanță site, mentenanță și service servere direct la firma ta.

inregistrare domenii

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.