Gazduire web SSD, Gazduire seo si ip dedicat

Cum să alegem o găzduire web potrivită

Când alegem un pachet de găzduire web pentru site-ul nostru trebuie să ţinem cont de câteva aspecte esenţiale, unul dintre ele este spaţiul alocat, traficul pe care ni-l oferă acel pachet de găzduire.
În ceea ce priveşte spaţiul alocat, trebuie sa ştim exact câţi GB sau MB ne trebuie pentru a putea rula site-ul în condiţii optime. Dacă deţinem un simplu site de prezentare cu siguranţă nu va depăşi 5 GB spaţiu însă dacă avem un magazin online realizat pe o platformă didicată magazinelor online şi avem 1000 de produse cu siguranţă ne va trebui un spaţiu de stocare mult mai mare. În principiu ca să ruleze un magazin online în condiţii optime pe un pachet de găzduire web mediu va trebui sa optimizăm acel magazin online, să optimizăm imaginile stocate pe magazin, să folosim sistemul de cache.
O găzduire web este un factor important în ceea ce priveşte rularea site-ului, deschiderea paginilor, indexarea site-ului. Recomandăm ca în momentul în care se doreşte achiziţionarea sau schimbarea unui pachet de găzduire web să se ţină cont de urmatoarele aspecte:
– Pachetul de găzduire trebuie să conţină ip dedicat        gazduire web ssd
– Trafic nocontorizat
Spaţiu de stocare SSD
– Uptime garantat de 99.9 %
– Suport tehnic 24/7
– CPanel

La ce ne ajută un ip dedicat  ?

Ip-ul dedicat ne ajută în momentul în care site-ul este finalizat şi urcat pe acel pachet de găzduire şi trimis la indexat. În momentul în care un site rulează pe un ip dedicat, indexarea şi optimizarea sa din punct de vedere seo este benefică faţă de un site găzduit pe un ip shared ( ip-shared inseamnă ca mai multe site-uri sunt găzduite pe acel host sau pe un cont de reseller).

Traficul necontorizat este indicat pentru un website deoarece în cazul în care un site beneficiază de un pachet limitat din punct de vedere al traficului, în momentul în care site-ul a atins limita oferită de acea găzduire web site-ul işi pierde din poziţiile google şi încarcarea sa este mult mai grea.

Spaţiul de stocare este foarte important pentru orice website, de regula este indicat sa se folosească SSD, ajută foarte mult la deschiderea paginilor, funcţionarea site-ului este mult mai optimă.

Pentru mai multe detalii şi sugestii accesaţi pagina de contact sau chatul nostru.

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.