Cum trebuie sa arate un site inainte de a fi urcat pe net

Ce trebuie făcut înainte de a urca un website?

Foarte multe site-uri sunt urcate zilnic pe un host, dar majoritatea site-urilor nu sunt total complete din diferite aspecte.

Conținutul paginii : înainte de a urca un site pe live trebuie verificat conţinutul lui, unicitatea conținutului, textul trebuie redactat corect gramatical .

De asemenea orice site de prezentare trebuie să conțină o pagina de Contact și una Despre noi (AICI TREBUIE TRECUT TOT CE ÎNDEPLINEȘTE ACEA COMPANIE.)

La pagina de contact trebuie trecut un formular de completare a datelor, numărul de telefon, harta Google , pentru a putea fi găsit mai ușor. Dacă nu ai aşa ceva credibilitatea va scădea în fata potențialilor clienți.

Un design responsive : Obligatoriu trebuie sa ai un site responsive, sa poată fi vizualizat și de pe telefon, tabletă și de pe laptop, pc. . Google dorește și îmbunătățește clasamentul în poziții mai bune a unui site responsive.

Optimizare SEO: Cand vine vorba de optimizare seo e bine sa studiați nișa pe care vreți să activați, să cautați cele mai relevante cuvinte cheie, numărul de accesări pe acele cuvinte cheie. Cel mai bine este sa cereți support unei firme specializate pe acest domeniu.

Găzduirea web : Pentru a urca un site care poate fi accesat de oricine ai nevoie de un provider care poate sa iți ofere un pachet de găzduire site, nu orice provider de găzduire web iți poate oferi toate facilitătile de care ai nevoie, cum ar fi : ip dedicat, certificate ssl, instalare certificate ssl. Mshost iți poate oferi support specializat în acest domeniu.

Conturi pe sociale : Este bine sa iți faci conturi pe Facebook, Twitter, etc.. Trebuie să te remarci și pe aceste conturi de sociale, este bine să creezi campanii Facebook.

 

Dacă se respectă aceste minime observații afacerea va prinde culoare și va deveni prosperă.

 

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.