Cum putem sa ne protejam propriul website?

Securitate Website

În ultima perioada s-au „spart” foarte multe site-uri, fie că erau magazine online sau pur și simplu site-uri de prezentare, „hakerii” caută (scanează) vulnerabilitatea site-ului, efectuază injecții sql.
Pentru a preveni acest lucru este nevoie să stiti cateva lucruri esențiale.

  • Primul lucru este să vă instalați un certificat ssl. Acest certificat ssl ajută ca criptarea datelor trimise, în cazul în care dețineti un magazin online este inevitabil să nu aveți implementat un sistem de
    logare pentru useri. În momentul în care se trimit aceste date de logare ele se trimit în formă criptată. De preferat este sa utilizați acest certificat ssl.
  • Al doilea lucru este să vă protejați adresa de email afișată pe site ! Majoritatea site-urilor nu folosesc o modalitate de criptare (protejare) a adresei de email, de aceea vă recomandăm să folosiți o metodă de protejare a adresei de email afișată pe site. O metodă de criptare a adresei de email este criptarea prin javascrip sau prin imagine, aceste două modalități vă protejează adresa de email afisată pe website, in acest mod ea nu poate fi extrasă prin diferite moduri sau softuri de estragere, phishing de email.
  • Al treilea lucru esențial este dezactivarea variantei de php pe care o folosiți, majoritatea website-urilor nu au acest lucru activat. Prin dezactivarea acestuia site-ul devine mai securizat din pun de vedere al injectarii bazei de date.
  • Al patrulea lucru este schimbarea userului și a parolei de logare, este esential să folosiți parole cat mai bine optimizate, recomandăm folosirea de caractere speciale !Pentru mai multe detalii sau asistență tehnică intrați pe pagina de contact.

securitate web

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.