Cum sa faci comert online

Comerţ Online

După cum ştim comerţul online s-a dezvoltat extrem de repede în ultimii ani în România, sute de magazine online fac comerţ cu diferite produse, fie că sunt haine, componete pc, laptop-uri, telefoane etc. .
Ideea este că în mediul online, comerţul, magazinele se dezvoltă mult mai repede, de aceea foarte multe firme, companii mari s-au mutat în mediul virtual pentru a face comerţ.
Pentru a începe să faci comerţ online trebuie să pleci de la zero, în primul rand trebuie să ai un plan bine structurat, cu ce vei face comerţ, ce buget aloci pentru promovare, furnizori, angajaţi.
În 2015 în Romania s-au deschis foarte multe magazine online care fac comerţ cu haine, parfumuri, pe această nişă concurenţa este foarte mare.

Ce trebuie sa faci ca să prosperi în mediul virtual, sa caştigi bani din comerţul online ?

În primul rand trebuie să ai un site atrăgător, culorile site-ului sa fie vii, conţinutul site-ului să fie bine structurat. Produsele pe care le vinzi să nu fie cele mai ieftine dar nici cele mai scumpe, să oferi promoţii lunare, site-ul trebuie sa fie foarte curat, texul să nu fie înghesuit, să nu ai costuri ascunse.
Ideal ar fi ca la un magazin online să ai şi un certificat ssl, certificatul ssl inspiră încredere, în plus eşti bine vazut de Google.
Mshost.ro oferă soluţii web avantajoase pentru Comerţ Online, oferim softuri complete, personalizate, magazine online optimizate SEO. De asemenea oferim mentenanţă oricarui tip de magazin online, orice platformă : WordPress, Magento. PrestaShop etc. . Pentru mai multe detalii vă rugăm  să ne contactaţi telefonic sau intraţi pe pagina de contact completand formularul corespunzator. Oferim suport tehnic 24/7 pentru orice problemă a site-ului, magazinului online sau a găzduirii oferite de noi. Oferim găzduire gratuită timp de 3 luni şi domeniu pe un an dacă alegeţi să colaboraţi cu noi la crearea unui magazin online.

comert online

 

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.