Cele mai frecvente greseli a unui site

Cele mai frecvente greşeli a unui website :

Prima greaseala a unui website este optimizarea lui din punct de vedere tehnic şi vizual, site-ul trebuie să fie mobile-friendly, paginilie să se încarce repede. În momentul în care un website nu este creat corespunzător, nu este mobile-friendly, Google va penaliza acest aspect şi va depuncta site-ul. Depunctarea website-ului se revarsă în căderea site-ului din poziţionarea Google .

O a doua greşeală care este foarte importantă este OPTIMIZAREA SEO făcută greşit, o optimizare seo trebuie făcută corect, alegerea cuvintelor cheie după domeniul de activitate şi numele site-ului, domeniul site-ului nu trebuie să fie prea lung precum şi lunkurile din el. Dacă folosim linkuri foarte lungi sau titlul paginii, al postării, articolului ele sunt greu de interpretat şi site-ul nu va apărea unde ne dorim.

O altă greşeală pe care o fac majoritatea persoanelor care vor să îşi realizeze singuri un website, să nu se folosească teme de pe torenţi, teme sparte, aceste teme „gratuite” vin însoţite cu fişiere tip spam care vă da peste cap toată munca şi tot site-ul.

Folosirea de pluginuri inutile, aceste pluginuri inutile vor îngreuna încărcarea site-ului, iar Google nu agreează acest aspect. Un site trebuie să fie cât mai simplu şi cât mai uşor de citit atât de utilizator cât şi de rotobotii google.

 

plan web design

 

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.