Ce inseamna seo?

Ce înseamnă optimizare SEO?

Optimizarea seo înseamnă poziţionarea website-ului în topul căutărilor Google. Prin SEO site-ul apare în primele poziţii ale motoarelor de căutare : Google, Yahoo şi Bing.

Care este durata minimă pentru a începe o campanie tip SEO?

Durata minimă pentru o campanie de tip SEO este de minim 3 luni pentru a avea poziţii bune în clasamentul afişărilor Google. La o campanie de 3 luni website-ul va apărea pe 3 cuvinte cheie în prima pagină a motorului de căutare.

Pentru ce site sau platformă este valabilă această campanie de optimizare seo?

Campaniile de optimizare SEO sunt valabile pentru orice platforma web sau limbaj. Campaniile de optimizare seo se fac organic.
Ce trebuie fac ca îmi optimizez site-ul, care sunt cerinţele?

Pentru început, o campanie seo se desfăşoară pe mai multe etape, prima etapă este scanarea site-ului, identificarea greşelilor . După identificarea lor trebuie remediate, adăugat un nou text dacă este cazul sau modificat, adăugare de cuvinte cheie în text, refacere titlu şi meta descriere.
Ce platformă îmi recomandaţi folosesc pentru un site de prezentare?

Recomandăm realizarea unui website de prezentare şi nu numai pe platforma de WordPress deoarece este foarte bine optimizată şi pluginurile sunt foarte bune. Recomandăm folosirea unui template cu licenţă sau crearea unuia de la zero. Important este acel template folosit fie mobile-friendly.
Puteţi realiza şi siteuri la comandă, optimizate seo?

Desigur, departamentele noastre se ocupă şi cu web design, găzduire web, optimizare seo, servere vps, vds.

Departamentul de web design se ocupă cu realizare de website-uri pe platforme open seource şi nu numai, folosim orice cod sau limbaj de programare. Realizăm template-uri unice pentru site-urile realizare pe WordPress.

Ce găzduire îmi trebuie pentru un site realizat pe platforma de Worpress, este un site de ştiri?

Pentru un site de ştiri recomandăm un VPS, virtual private server, deoarece spaţiul alocat este mult mai mare, vine însoţit cu un ip dedicat ceea ce face optimizarea mult mai bine, traficul pe site fiind necontorizat.

Pentru mai multe detalii intraţi pe https://mshost.ro/optimizare-seo/

 

ce inseamna seo

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.