Ce inseamna VPS

Găzduire site shared sau VPS?

Pentru a începe o afacere pe internet, fie că ne referim la un blog sau la un magazin online, ai nevoie de găzduire. Fără această găzduire a site-ului, domeniul dvs nu va putea fi accesat de către utilizatori, cititori, potențiali clienți!

Majoritatea persoanelor care nu au avut tangente cu internetul dar care vor să își înceapă o afacere de succes în mediul online își pun întrebarea următoare:

De ce să cumpăr serviciul VPS și de ce sa nu cumpăr un pachet de găzduire shared sau un server dedicat.
Ideea este că la un VPS ( VIRTUAL PRIVATE SERVER) ai foarte multe avantaje, de la a partiționa conturile de client, a adauga un ip dedicat sau îl poți lăsa shared.

Ce înseamna găzduirea de site shared?Gazduire site sau VPS

Găzduirea site shared este cea mai simplă și cea mai ieftină găzduire, este alegerea perfectă pentru un site de prezentare sau un simplu blog. Pentru a găzdui un magazin online este indicat sa ai un VPS sau dacă magazinul virtual este foarte mare și ai nevoie de resurse mai ridicate va recomandăm un Server dedicat.

Ce este găzduirea prin VPS ?

La VPS lucrurile stau total diferit. Avantajul pe care îl are un VPS este partajarea exactă a resurselor serverului. Ceea ce înseamnă că știți exact ce-ați cumpărat, deci cați vizitatori puteți tranzacționa pe site și care sunt limitele.

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.