Ce costuri implica realizarea unui site de prezentare?

În general prețul unui site de prezentare variază de la cerințele clientului și firma. Dacă vă descurcați cu limbajul de programare sau cu anumite cms-uri, practic prețul unui site este zero.

Ce include realizarea unui site?

În primul rand vă trebuie un domeniu și o găzduire web, asta dacă doriți să vă creați singur site-ul. Dacă apelaţi la o firmă specializată ei se ocupa de tot, domeniu, găzduire, realizare site, mentenanța și optimizare.
Pentru a realiza un site trebuie sa aveți un șablon, o schița a site-ului, de asemenea va trebuiesc și texte originale, relevante cu domeniul de activitate, logo-ul site-ului, descrierea și prezentarea pe scurt a afacerii dvs..
De asemenea trebuie să alegeți o temă corespunzătoare domeniului de activitate, template-ul folosit este bine sa fie curat, customizat să nu fie copiat și instalat direct.
Majoritatea clienților care vor să își pornească o afacere sau să aibă propriu lor website caută pe google : preț site, realizare site, optimizare seo, seo. Mshost oferă soluții de realizare site la un preț fără concurenţă.

pret site

Lasa un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.