ADMINISTRARE WEBSITE | ERP

Administrare Website

Ofertă servicii profesionale de administrare website !

Administrare website WordPress

Dețineți un site dar nu aveți timp îndeajuns pentru a-l administra? Mshost.ro vă oferă soluația ideală pentru a vă ușura munca dumneavoastră prin serviciul de administrare al site-ului.
Administrăm website-uri pe platforma de WordPress incepând de la schimbarea conținutului unei pagini sau articol până la administrarea tehnică și menținerea în topul paginilor google. De asemenea creem noi categorii și pagini inclusiv putem redacta articole, pagini cu continut unic.

Administrare website Wodpress, creștem securitatea site-ului și a platformei, realizăm update-uri la platfoma și la plugin-uri. Creem și administrăm paginile, articolele, creem noi categorii . Administrarea unui site pe platforma WordPress se face pe minim 3 luni. Prețul administrării unui webiste începe de la 100 lei / lună.

Administrare website Joomla

Sunteți posesorul unui website realizat pe Joomla și aveți nevoie de administrare și asistentă tehnică 24/7? Echipa noastră de programatori și web designeri vă oferă serviciul de administrare website specializat pe Joomla. Acest serviciu de administrare al website-ului constă în modificare și adăugare pagini și articole web, instalare și update module, menținere în paginile Google. De asemnea la orice pachet ales pentru administrare web beneficiați de realizare, configurare sitemap, rezolvare erori și reindexare în Google . Redactăm articole cu un conținut unic, neplagiat, folosim în conținutul textului de la H1 la H4 inclusiv. Pentru o administrare și optimizare eficientă recomandăm ca administrarea unui website să se facă pe o perioadă de minim 6 luni.Tariful perceput pentru administrare unui website realizat pe Joomla începe de 150 lei/lunar.

Administrare magazin online

Aveți un magazin online și nu reușești să il administrezi in totalitate? Noi te putem ajuta !
Administrare produse adăugate, moficare produse, setare corectă a plugin-urilor, creare sitemap corect. Adaugare produse noi, creare și administrare categorii produse. Creare de pagini și articole noi dacă este cazul, creare blog pentru magazin, administrare și creare de articole unice pentru blog.
Administrarea unui magazin online se face pe minim 6 luni, prețul începe de la 170 lei/lunar.

Administrare Website full time

Administrarea unui website full time presupune 6 ore pe zi dedicate site-ului respectiv, administrare pagini web, creare şi costumizare pagini şi articole, setare corectă a titlurilor, descrierilor şi cuvintelor tintă.
Acest pachet de administrare website beneficiază de suport 24/7, creare şi adăugare meniu, creare pagini noi, setare sitemap, implementare google analytics. De asemenea în acest pachet este inclus şi securizarea site-ului.
Precizăm că administrarea unui website nu inseamnă schimbarea design-ului site-ului. Acest pachet de administrare site nu beneficiază de full seo. Optimizarea full seo implică alte costuri suplimentare.
Pentru mai multe detalii privind modalitatea de administrare va rugăm sa ne contactaţi.

Administrare site didicată

Doreşti o administrare a site-ului exclusivă? Ai anumite condiţii pentru administrare? Noi punem la dispoziţie acest serviciu de administrare web exclusiv atât pentru persoane fizice cât şi pentru persoane juridice.
Administrarea site-ului în mod exclusiv include pană la 12 ore alocate pe zi site-ului, posibilitate remote în cazul în care apar anumite nereguli pe site. Costurile de administrare pentru un asemenea serviciu variază în funcţie de complexitatea site-ului, cerinţele clientului, orele dedicate exlusiv pentru administrarea sa. Pentru mai multe detalii privind costurile unei administrări exclusive accesaţii butonul de mai jos.

web design sculebosch.eu
web design infobraila
web design removals
we design transport sua
»
«