Intalniri


Stabiliți și permiteți accesul la intervale de întâlniri

Acest conținut și aceste informații de ajutor Experiența generală cu centrul de ajutor Următorul Folosiți intervalele de întâlniri din Google Calendar Această funcție este disponibilă numai cu un cont Google Calendar de intalniri serviciu sau de la școală.

Puteți să stabiliți ca o porțiune din calendarul dvs.

intalniri Cauta i batrani

De exemplu, profesorii își pot invita studenții să rezerve timp pe durata programului de lucru în fiecare săptămână. Intervalele de întâlniri sunt utile când nu știți cine are nevoie să se întâlnească cu dvs.

EP.30. Întâlniri de gradul zero - Anca Mîrza

Le puteți oferi celorlalți timpul marcat ca disponibil în calendarul dvs. De exemplu, puteți seta două intalniri de disponibilitate pentru întâlniri, în intervale de câte 30 intalniri minute. Alte persoane pot rezerva apoi unul din intervalele de 30 de minute, în funcție de preferințele lor.

Stabiliți și permiteți accesul la intervale de întâlniri Cum pot fi folosite intervalele de întâlniri pentru evenimente obișnuite Când creați o intalniri de intervale de întâlnire, porțiunea respectivă apare ca un singur eveniment în calendarul dvs.

Account Options

Pentru a confirma că un eveniment reprezintă intalniri porțiune de intervale de întâlnire, în colțul din stânga sus al evenimentului, găsiți porțiunea de intervale de întâlnire. Atunci când cineva rezervă unul dintre intervalele de întâlnire, intervalul rezervat se afișează ca eveniment în calendarul său și ca parte din porțiunea mai mare în calendarul dvs.

intalniri Dating site uri in DRC

Dacă folosiți un cont de la serviciu sau de la școală pe computer, deschideți Google Calendar. Deschideți intalniri afișarea Săptămână sau într-una dintre afișările Zi. Dați clic oriunde în calendar. În caseta de evenimente care apare, dați clic pe Intervale de întâlniri. Introduceți detaliile, inclusiv un titlu, și alegeți calendarul în care vreți să se afișeze evenimentul.

  • Femeia musulmana cauta nunta
  • Adăugați în lista de dorințe Instalați Joyride este prima aplicație de întâlniri care a fost creată special pentru a descoperi persoane single într-un mod jucăuș.

Pentru a adăuga mai multe informații, de exemplu, o locație sau o descriere, dați clic pe Intalniri multe opțiuni. Sfat: dacă doriți ca porțiunea de intervale de întâlnire să se repete, intalniri intalniri înainte de a invita alte persoane să rezerve un interval.

Când setați ca o porțiune existentă de intervale de întâlnire rezervate să se repete, intervalele rezervate se dublează ca intervale noi și pot avea loc rezervări duble.

intalniri site ul de dating langa dvs

Aflați cum să setați evenimentele să se repete. Adăugați invitați intalniri porțiunea de intervale de întâlnire Când adăugați un invitat la porțiunea de intervale de întâlnire, invitatul este adăugat la fiecare interval de întâlnire din porțiune și primește un e-mail de fiecare dată când cineva își rezervă o întâlnire.

Reţeaua de socializare americană a fost nevoită să amâne lansarea pe piaţa intalniri Europa a serviciului Facebook Dating în luna februarie, în urma obiecţiilor formulate de Oficiul comisarului pentru protecţia datelor personale DPC din Irlanda, principala autoritate cu rol de reglementare la nivelul Uniunii Europene a activităţilor desfăşurate de cele mai mari companii de tehnologie din lume, inclusiv Facebook.

De exemplu, un profesor și-ar putea adăuga asistentul ca invitat să fie prezent pe durata programului de lucru. Pentru a adăuga invitați la o porțiune de intervale de întâlnire, deschideți evenimentul de întâlnire și dați clic pe Adăugați invitați. Sfat: nu adăugați persoane care doresc să rezerve un interval de întâlnire individual.

Acestora trimiteți-le un link către intalniri de întâlniri.

intalniri Dating Woman Chili